Een behandeling kan bestaan uit een stimulerende of een herstellende massage. Een stimulerende massage wordt vooral gegeven voorafgaand aan een activiteit, een wedstrijd, noem maar op. Na een activiteit zal men het meeste baad hebben bij een herstellende massage. Een ontspanningsmassage is natuurlijk ook een mogelijkheid om heerlijk van te genieten. Met een (sport) massage kun je alle kanten op.

 De client kan kiezen voor een massage van bijv. de benen, zowel aan de voor- als achterkant, de voeten worden daarbij natuurlijk niet vergeten. Ook kan de client genoegen nemen met alleen de voor- of achterkant van de benen. Er kan gekozen worden voor een massage van de nek- en schouderpartij of voor de rug, wat doorgaans als zeer ontspannen wordt ervaren. Bij iedere behandeling wordt gebruik gemaakt van een Sportsbalm massage-olie. 

U ziet, de klant is koning!!

Tevens kan er geadviseerd worden over de aanschaf van o.a. loopschoenen en kan er doorverwezen worden naar een goede sportschoenenzaak, waar men gespecialiseerd is in loop- en wandelschoenen. Ook met betrekking tot blessures is het van groot belang goed, doelmatig schoeisel aan te schaffen. Hiervoor kan men bij de sportmasseur om advies vragen. 

Ook met vragen van allerlei aard over een goede voorbereiding op wedstrijden, zoals opbouw van training, kan men bij mij terecht. Door de jarenlange sport-, c.q. loopervaring, is er eigenlijk altijd wel een antwoord op een vraag over training en trainingsopbouw te vinden.

 

Het is echter wel zo, dat voor een behandeling een afspraak gemaakt dient te worden. U kunt mij hiervoor bellen en als ik niet in de gelegenheid ben de telefoon te beantwoorden, kunt u altijd de telefoonbeantwoorder inspreken, of het genoemde mobiele nummer even bellen. 

Op de maandagavond en de vrijdagmiddag houd ik praktijk bij Fysiogym aan de Geessinkbrink 7 in Enschede-zuid, de rest van de week aan de Pijlhuishorst 40 in Enschede.

Sportmassage & Pedicure

Attje Boom

 

Sportmassage

Pedicure

Blessurepreventie

Medical Taping