Sinds 1996 ben ik gediplomeerd sportmasseur en in 2003 heb ik mijn diploma pedicure behaald. Als sportmasseur ben ik ook sinds 1996 werkzaam bij verschillende sportclubs en heb ik een eigen (sport) massagepraktijk. Ik ben mijn carriere als sportmasseur begonnen bij atletiekclub TION in Enschede, waar ik veel ervaring heb opgedaan met de behandeling van verschillende soorten blessures en trainingsvormen.

Na een aantal jaren daar de medische begeleiding te hebben verzorgd, ben ik overgestapt naar de selectie van een 4e klas voetbalclub in Enschede. Hier ben ik acht seizoenen werkzaam geweest en vanaf seizoen '06-'07 ben ik onderdeel van de medische staf bij een 2e klasse selectievoetbalteam en met ingang het seizoen '07-'08 maak ik deel uit van de medische begeleiding van de damesselectie van FC Twente, zodat ik zo langzamerhand kan en ik kan zo langzamerhand putten uit een rijke ervaring. Ik ben ook al jaren werkzaam in het Clinic Massageteam bij de TC Tubantia clinics van Marti ten Kate.

Ook bij het werk in mijn eigen praktijk, aan de Pijlhuishorst 40 in Enschede of bij Fysiogym, Geessinkbrink 7 in Enschede-Zuid, kan ik mijn eigen sportervaringen gebruiken, ik ben nl. zelf al een heel leven lang zeer actief als atleet, in het bijzonder als lange afstandsloper. Door mijn contacten in de loopwereld komen er dan ook veel atleten in mijn praktijk om tijdens de voorbereiding op een belangrijke wedstrijd of tijdens de herstelperiode na een wedstrijd behandeld te worden.

Het zijn echter niet alleen sporters die de weg naar mijn praktijk weten te vinden. Ook ex-clienten van fysiotherapeuten bijvoorbeeld kunnen door mij behandeld worden, of clienten worden in overleg met de fysiotherapeut door mij in samenwerking met hem behandeld. Het is ook mogelijk om gewoon eens lekker gemasseerd te worden na bijvoorbeeld een stressperiode, een drukke dag, etc.

Kortom, er zijn genoeg redenen te noemen om eens een afspraak te maken.

Attje Boom

Sportmassage & Pedicure

Attje Boom

 

Sportmassage

Pedicure

Blessurepreventie

Medical Taping